Resum de la reunió del 14/05/09

Associació d'Estudiants de l'ESMuC

Acta escrita per: Émmanuel Niubo

Resumida i ampliada per: Arnau Sala Soler


S'ha parlat de la reunió de dues hores que van tenir l'Anna, l'Arnau i en Jose amb en Josep Margarit sobre els diferents temes tractats a l'última reunió i degut a la resposta, via correu electrònic, que se n'ha rebut.


S'ha comentat que el correu electrònic de respostes no és gaire concret en cap tema exepte per al Cicle de Concerts. També s'ha comentat el fet que algunes propostes comentades en reunions de l'associació i posteriorment traslladades a responsables de l'ESMuC, ni tan sols havien arribat al pròpi cap d'estudis.


PLA DE BOLONYA

Josep Margarit va explicar que l'escola esta ideant, a contrarellotge, una reestructuració dels plans d'estudis per adaptar-los al pla de Bolonya: es creu, i s'espera, que no canviïn gaire els plans d'estudi ja que els plans actuals ja estan bastant encaminats cap a Bolonya.


Per a aquesta planificació i acceptació d'aquest pla, s'esta esperant el decret de mínims des de Madrid i s'ha comentat que els estudiants que formaran part de la Comissió han d'estar informats dels plantejaments del pla de Bolonya.


MICROONES

Es va demanar tenir dos microones més a part dels dos que hi ha actualment i ens van dir que no hi hauria cap problema.


RESERVA D'AULES

Josep Margarit ens va explicar que no li havia arribat cap proposta de nova forma de reserva d'aules. Tot i així ens va mostrar uns triptics d'un nou sistema que es vol implantar de cara al 2010 en el qual la reserva d'aules anirà de forma totalment informatitzada.


  HORARIS D'OBERTURA

S'ha comentat la proposta d'ampliació d'obertura que vam demanar a la reunió amb en margarit i la resposta que ens van donar via correu electrònic (obrir fins una mica més tard per veure si realment els estudiants ho aprofiten). S'ha plantejat si és necessària l'obertura de l'escola durant els ponts i festivitats menys importants.


  BEQUES

S'ha comentat el fet que les beques generals del MEC respecte als estudiants de l'ESMuC no han estat ni tan sols introduides a la base de dades. Ens plantegem fer una manifestació. Volem demanar a la direcció que pressioni a l'organisme per a que es faci alguna cosa al respecte.


  CICLE DE CONCERTS

S'ha comentat que s'estava intentant organitzar un cicle de concerts des del departament de CiC. Es penjarà la convocatòria per a un “concert pilot” al plafó d'estudiants per fer un petit sondeig de participació. Es comenta que es necessita un responsable per portar tot el tema i es proposa a en Jose Ramon Madrid.


  LEGALITZACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ

Es comenta que la legalització de l'associació és un procés llarg (aproximadament mig any) però s'esta conforme que es vol fer, però que es farà un sondeig entre els estudiants i els representants d'estudiants per si hi ha una demanda gran o petita d'aquesta legalització.

Avantatges: més organització, representació més visible, possibilitat de subvencions...

Es comenta que es requereix més formalisme i que implica més paperassa...